نماینده ولی فقیه دراستان کرمانشاه: رخداد غدیر نقطه اتصال بین نبوت و ولایت و امامت است.

در آیین عمامه گذاری طلاب کرمانشاه که با حضور اساتید حوزه های علمیه و مردم ولایتمدار استان در مسجد بقیه الله الاعظم شهرک کارمندان برگزار شد: از عمامه به عنوان تاج بندگی یاد شد.
امام جمعه کرمانشاه گفت: ولایت و امامت استمرار حرکت انبیا است و رخداد آسمانی غدیر خم حلقه اتصال نبوت و امامت است.
وی افزود: هیچکس نمی تواند همانند حضرت علی(ع) سخن بگوید و این نوع سخن گفتن مخصوص معصوم است و غیر معصوم نمی تواند سخنی هم سنگ سخنان نهج البلاغه داشته باشد.
نماینده ولی فقیه دراستان کرمانشاه اظهار داشت: به برکت ولایت است که امروز ایران قدرتمندانه در برابر شرق و غرب ایستاده و اجازه کمترین تعدی به آن ها نمی دهد.
این استاد برجسته حوزه های علمیه اذعان کرد: امامین انقلاب با تأسی به منبع عظیم ولایت، امامت انقلاب اسلامی را عهده دار شدند و به برکت آن توانستند این انقلاب بزرگ را از گردبادهای شرق و غرب سالم و سرافراز نگه دارند.